Gå tillbaka

Trevlig sommar!

Albert Einstein sa; Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.

Och visst har vi behövt tänka på nya sätt denna vår! Utbildningar har blivit till onlinekurser, personalmöten har skötts via webben och vår kontorspersonal har blivit kameleonter som kan arbeta var som helst och vem som helst är nu sin egna it-tekniker. Dock är det våra assistenter och uppdragsgivare som stått för den största omställningen. Helt plötsligt arbetar vissa mer än någonsin, man ställer upp för varandra och de basala hygienrutinerna är högaktuella. Rullarnas är så tacksamma för våra engagerade och ansvarsfulla assistenter som verkligen visat vilka som är livsviktiga i samhället.

Assistansen pågår precis som vanligt, corona eller ej, och gör naturligtvis så även denna sommar. Våra kontor kommer vara bemannade men med fortsatt färre personal så vi kan fortsätta hålla avstånd. Om ni vill vara säkra på att träffa oss så slå en signal innan ert besök.

Till er som vill passa på att göra utflykter inom Sveriges gränser i sommar så tipsar vi om pärlor i Värmland på Facebook och Instagram. Nu hoppas vi att ni får en sommar fylld av återhämtning och njutning!

Rullarnas personal