Gå tillbaka

Rullarnas curlar internationellt i Danmark

Bilden från vänster: Walther Jansson, Sabina Johansson, Johanna Glennert, Gert Erlandsson Danish International går i Köpenhamn 22-24 september, en mycket populär tävling för rullstolscurling, speciellt i år då Paralympics står för dörren. 12 rullstolslag av högsta internationella klass deltar – Ryssland, Korea, Schweiz, Norge(världsmästarna), Sverige (landslaget + Rullarnas), Finland, Danmark m.fl. Karlstad CK gjorde is […]

Bilden från vänster: Walther Jansson, Sabina Johansson, Johanna Glennert, Gert Erlandsson

Danish International går i Köpenhamn 22-24 september, en mycket populär tävling för rullstolscurling, speciellt i år då Paralympics står för dörren. 12 rullstolslag av högsta internationella klass deltar – Ryssland, Korea, Schweiz, Norge(världsmästarna), Sverige (landslaget + Rullarnas), Finland, Danmark m.fl.

Karlstad CK gjorde is i mitten på augusti och vi har tränat intensivt i 4 veckor.

Laget består av Johanna Glennert, Sabina Johansson, Gert Erlandsson, Walther Janson.

Gert har vi ”lånat” från Örebro, han har gedigen landslagserfarenhet och tillfört mycket för laget.