Gå tillbaka

Ny medarbetare i Älvsjö.

Jag heter Pernilla, är fyrtiotvå år och kommer ursprungligen från Östergötland. Mina intressen i livet är att skriva, sticka, påta i trädgården och vara ute i naturen. Jag är väldigt förtjust i katter och känner nog varenda katt i området där jag bor! Tidigare var jag språklärare i grundskolans senare del, men sedan 2007 har […]

Jag heter Pernilla, är fyrtiotvå år och kommer ursprungligen från Östergötland. Mina intressen i livet är att skriva, sticka, påta i trädgården och vara ute i naturen. Jag är väldigt förtjust i katter och känner nog varenda katt i området där jag bor! Tidigare var jag språklärare i grundskolans senare del, men sedan 2007 har jag arbetat med assistans både som assistent, arbetsledare och brukaransvarig. Brukarens frihet och självbestämmande, samt kommunikation mellan brukare och assistenter, är de allra viktigaste ingredienserna i mitt arbete som brukaransvarig. Min utmaning är att möjliggöra för brukaren att leva efter sina tankar och värderingar och få assistenterna med sig på det. Den ursprungliga tanken med assistansreformen och idépolitiska engagemanget för att bevara reformen är det som fört mig till Rullarnas.

Pernilla Jansson