Gå tillbaka

Summering från pimpeldagen

Vi hade hoppats på en solig dag, men trots att den lyste med sin frånvaro hade vi en trevlig dag på isen i Håvilsrud, norr om Charlottenberg. Det var Svante och hans assistent Tommy som bjudit in Rullarnas till en dag med pimpelfiske. Fiskelyckan kunde varit bättre, men hamburgare, kryddig korv och kokkaffe serverades med […]

Vi hade hoppats på en solig dag, men trots att den lyste med sin frånvaro hade vi en trevlig dag på isen i Håvilsrud, norr om Charlottenberg.

Det var Svante och hans assistent Tommy som bjudit in Rullarnas till en dag med pimpelfiske. Fiskelyckan kunde varit bättre, men hamburgare, kryddig korv och kokkaffe serverades med rykande åtgång från grillen, vilken Tommy skötte med van hand.

Vi tackar Svante och Tommy för denna härliga dag och hoppas på bättre fiskelycka nästa år.