Gå tillbaka

Grattis till 3:dje platsen Team Rullarnas 2

I första deltävlingen deltog 5 lag, varav 2 lag från Karlstad, Team Rullarnas 1 och Team Rullarnas 2. Alla mötte alla i grundomgångarna och båda Karlstadslagen vann varsin match och ett lag av oss skulle spela slutspel om plats 3 eller 4. Efter tee-dragning (alla i laget drar varsin sten så nära boet som möjligt) […]

I första deltävlingen deltog 5 lag, varav 2 lag från Karlstad, Team Rullarnas 1 och Team Rullarnas 2.

Alla mötte alla i grundomgångarna och båda Karlstadslagen vann varsin match och ett lag av oss skulle spela slutspel om plats 3 eller 4. Efter tee-dragning (alla i laget drar varsin sten så nära boet som möjligt) blev Team Rullarnas 2 ynka 0,5 poäng bättre än Team Rullarnas 1 och Team Rullarna 2 fick därmed spela bronsmatchen. Bra strategi och utmärkt spel från alla i laget och Team Rullarnas 2 vann med 10-1 och säkrade 3:dje platsen. Team Rullarnas 1 kom 5:a och siktar på revansch i nästa deltävling som går i Sandviken 9-11 december.

Fotograf: Sandra Spjuth

Vid pennan Walther.

 

swetour_jkpg_161001_1